Summer palmtrees/beach nailart!

20150717_174937-1

Zomervakantie doet me altijd denken aan witte stranden, palmbomen en een heldere blauwe zee. Met deze nailart kom je zeker weten in de vakantiestemming!

Voor deze nailart gebruik ik:

  • witte nagellak
  • (licht)blauwe nagellak
  • gouden nagellak van Essie
  • zwarte striper
  • een sponsje (voor het ombre effect)
  • basecoat en topcoat

Eerst lak ik mijn nagels met een basecoat. Een basecoat beschermt je nagels en zorgt ervoor dat ze niet verkleuren. Ik gebruik mijn zelfgemaakte ‘knoflooknagelverharder’, die ik aan het testen ben, als basecoat. Een review van de knoflooknagelverharder komt binnenkort op mijn blog 🙂

Nadat ik mijn nagels heb gelakt met de basecoat plak ik plakband rondom mijn nagel (hoe? zie foto), zodat er niet allemaal nagellak op mijn huid komt. (waarom? dat lees je zo 😉 )

20150717_163443-1

En nu maak ik het ombre effect. Ombre nailart betekent dat verschillende kleuren in elkaar overlopen. Daarvoor heb je en sponsje nodig. Je kan daarvoor een make-up sponsje gebruiken, maar die had ik niet dus gebruik ik de zachte kant van een schuursponsje.

Pak de blauwe en de witte nagellak, doe een strook blauwe nagellak op het sponsje, daarnaast een strook wit en meng het in het midden een beetje, zodat je een mooie kleurenovergang krijgt. Zoals op de foto:

20150718_133130-1

Druk nu de spons op je nagel, met het blauw aan de kant van je nagelriem en het wit aan het uiteinde van je nagel. Herhaal dit een aantal keer totdat de nagellak mooi gedekt is.

20150717_164010-1

Nu kan je het plakband weghalen en je merkt dat dat plakband wel nodig was 😉

Dan pak je de gouden nagellak (zorg ervoor dat er heel weinig nagellak aan het kwastje zit) en lak het uiteinde van je nagel heel licht met de gouden lak. Daarmee maak je het strand. Als je dit bij al je nagels doet ziet het er zo uit:

20150717_172104-1

Laat het een beetje drogen en daarna kan je beginnen met het maken van de palmbomen! Ik gebruik hiervoor de zwarte striper. Ik heb op mijn wijs-en ringvinger een palmboom gemaakt en op mijn pink en middelvinger meeuwen.

20150717_174657-1-1

Laat dit goed drogen en maak het dan af met een topcoat. Ik had het niet lang genoeg laten drogen dus het zwart liep een beetje uit 😦  Maar als het lang genoeg heeft gedroogd gebeurt dat niet!

Dat was de summer palmtrees/beach nailart! Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Als jullie nog leuke nailart ideeën hebben en willen dat ik die maak zeg het maar!

See you soon!

X Lisa

Advertenties

3 gedachtes over “Summer palmtrees/beach nailart!

  1. Pingback: Watermarble nailart! | nailsbyliza

  2. Pingback: Review knoflook nagelverharder | nailsbyliza

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s